Zin om de omgeving te verkennen op een comfortabele en milieuvriendelijke manier?

Met de e-scooter rijdt je geruisloos door het krekengebied. Geniet van het prachtige krekengebied, neemt even een rustpauze aan één van de vele horecazaken, steek de grens over en voor je het weet zit aan het strand!

Je kan kiezen tussen twee routes:

 • Je kiest voor de Krekenroute. Wij stippelden een tocht langs de mooiste plekjes uit. Maak kennis met de geschiedenis van het ontstaan van de kreken. Proef van Boekhoutse garnalen of drink een lekker streekbiertje in één van de talrijke cafeetjes.
 • Je kan ook kiezen voor de Zeeuws-Vlaamse route. Je passeert aan het prachtige historische stadje Sluis, waarna je je weg vervolgt richting kust. Kies je voor de ontluikende badstad Cadzand of rijd je liever naar het rustige Groede? Wij passen de route graag voor je aan. In één van de vele strandpaviljoenen kan je terecht voor de lunch of geniet je liever van een biertje in huisbrouwerij ‘De drie Koningen’?

Prijs:

 • 130 euro per persoon
  2 volwassenen, elk een scooter: 260 euro
  2 volwassenen op dezelfde scooter: 220 euro
  Per scooter kan een kind vervoerd worden.
  Prijs arrangement kind (3-12j): 50 euro

Inhoud: 2 overnachtingen met ontbijt, welkomstdrankje, 1 dag huur scooter per persoon + helm, consumptie onderweg, uitgestippelde route.
Je kan dit combineren met een verblijf in ‘de keete’, ‘de schuur’ of ‘de pipowagen’.

Boeken: vanaf 1 april tot 30 september

Minimum 2 volwassenen